Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου

Λειτουργεί από το 1992 στην έδρα του Δήμου , στο Δερβένι. Στεγάζεται σε κληροδότημα του συμπατριώτη μας αείμνηστου γιατρού Κων/νου Πανταζόπουλου.
Πρόκειται για δημοτικό φορέα πολιτιστικής ανάπτυξης που διοικείται από εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Μεταξύ των σκοπών του ΠΑΠΟΚΕΔΕ είναι:

  • Να ενισχύσει τις σχέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον πολιτισμό και να συμβάλει στη διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου.
  • Να υποστηρίξει την ελευθερία της έκφρασης και των ιδεών, τον πλουραλισμό, τη διαφορετικότητα , την αντιπαράθεση των απόψεων, τη δημιουργία και προβολή πολιτιστικού έργου.
  • Να επιδιώξει τη διασύνδεση του πολιτισμού με την εκπαίδευση ώστε να συμβάλει στη δημιουργία του μελλοντικού δυναμικού που θα τον στηρίξει.
  • Να προαγάγει το διάλογο, την πρόσβαση στη γνώση και την πληροφόρηση.
  • Να διερευνήσει και να αξιοποιήσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης πολιτιστικών παραγωγών και να συμμετέχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά πολιτιστικά δίκτυα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο , αποτελείται από τους:

Τακτικά μέλη :
Κανελλόπουλος Αλέξανδρος, Πρόεδρος
Βυζά - Κουσουλού Αφροδίτη, Αντιπρόεδρος
Αλιφέρη - Λάλου Ηλιάνα
Καραβάς Ανδρέας
Μανέτας Απόστολος
Καρυοφύλλη Μαρία
Μαραγκός Ευστράτιος
Κάσσιος Δημήτριος
Νικολούλιας Τριαντάφυλλος

Αναπληρωματικά μέλη :
Αρφαριώτη - Ρηγοπούλου Τρισεύγενη
Μπούζας Δημήτριος
Σωτηρίου Βασίλειος
Δαμάλα Μαρία
Λατσίνου Αγαθή
Μπάκα Νικολίτσα
Κουτρούλης Ηλίας
Κασαλμάς Δημήτριος
Κανελλόπουλος Παναγιώτης

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης