Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Παιδικός Σταθμός

Το νέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο Παιδικός Σταθμός από τον Σεπτέμβρη του 2007, δίπλα στο κτίριο του Κ.Α.Π.Η.

paidikos1paidikos3paidikos4

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Κούσπαρη Ελένη Υπεύθυνη Παιδικού Σταθμού - Βρεφονηπιοκόμος
Σακκούλη Αθανασία Βρεφονηπιοκόμος
Παναγιώταρος Γεώργιος< Μάγειρας
Γλυνάτση - Σπανού Ελένη Υπεύθυνη Καθαρισμού

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

*** Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00-14:00 ***

*** Λειτουργία: 01/09-31/07 ανά έτος ***

ΓΕΥΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΕΣ
  • πρωϊνό 21/2 ετών (εφόσον δεν φοράνε πάνες) μέχρι 41/2 ετών
  • δεκατιανό
  • μεσημεριανό (με επιδόρπιο)

ΕΙΣΦΟΡΑ

για εισόδημα μικρότερο από 7.335 ευρώ:
1 παιδί 28,50 ευρώ
2 παιδιά 42,00 ευρώ
3 παιδιά 63,00 ευρώ
για εισόδημα μεγαλύτερο από 7.335 ευρώ:
1 παιδί 42,00 ευρώ
2 παιδιά 63,00 ευρώ
3 παιδιά 84,00 ευρώ

Ημερομηνίες Εγγραφών:

01/06/2008-30/06/2008

Διεύθυνση: Αντιπτεράρχου Β. Δέδε & Θησεώς

Ξυλόκαστρο

Τ.Κ. 20400

Τηλέφωνο: 2743028311

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης