Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»

To Διοικητικό Συμβούλιο ΝΠΔΔ Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» αποτελείται:

 

 1. Από τον Δήμαρχο κ.Ηλία Ανδρικόπουλο (Πρόεδρος)
 2. Την Δημοτική Σύμβουλο κ. Κλειώση Αγγελική που θα την αναπληρώνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κάσσιος Δημήτριος.
 3. Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κουσουλό Κωνσταντίνο που θα τον αναπληρώνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγουλόπουλος Αναστάσιος.
 4. Την Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαγγίνα Σταυρούλα που θα την αναπληρώνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ματσούκας Γεώργιος
 5. Την δημοτική σύμβουλο κ. Γκαινά Ευφροσύνη που θα την αναπληρώνει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λάσκος Νικόλαος.
 6. Τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ζάρρο Ανδρέα (Αντιπρόεδρος) που θα τον αναπληρώνει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σακκούλας Ηλίας.
 7. Μαντζίκου Γεωργία,εκπρόσωπο των εργαζομένων με αναπληρώτρια την Κούσπαρη Ελένη, εκπρόσωπο των εργαζομένων
 8. Τον δημότη κ. Τσαγρή Τιμολέοντα με αναπληρωτή του την δημότισσα κ. Ζαχαρή Άννα
 9. Την δημότισσα Αθανασοπούλου Ευφροσύνη με αναπληρώτρριά της την Τσαϊμά Κωνσταντίνα
 10. Την δημότισσα κ. Ηλιάδη Θεώνη με αναπληρώτριά της την δημότισσα κ. Τσαγρή Πηνελόπη
 11. Τον δημότη κ. Τσοκανά Νικόλαο με αναπληρωτή του την δημότισσα κ. Κατσουρίνη-Λουίζου Τερέζα.

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης