Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. είναι 11μελές και ορίζεται σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 166/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ακολούθως: Ορίζει Διοικητικό Συμβούλιο για την διοίκηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (ΔH.K.E..Ξ.Ε), τους κατωτέρω:

 1. Τον δημοτικό σύμβουλο κ.Γκιολή Αναστάσιο (Πρόεδρος).
 2. Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Παναγουλόπουλο Αναστάσιο με αναπληρωτή τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Κατσούλη Ηλία
 3. Την δημοτική σύμβουλο κ. Μαγγίνα Σταυρούλά με αναπληρωτή της τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ματσούκα Γεώργιο
 4. Τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κουσουλό Κωνσταντίνο με αναπληρωτή του τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κεκερή Νικόλαο
 5. Η δημοτική σύμβουλος κ. Γκαινά Ευφροσύνη με αναπληρώτρια την δημοτική σύμβουλο κ. Μαστέλλου –Βασιλλάκη Γεωργία (Αντιπρόεδρος)
 6. Τον δημοτικό σύμβουλο κ. Φίλη Χαράλαμπο με αναπληρωτή του τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ψυχογιό Κωνσταντίνο
 7.  Τον κ. Πρωτόπαππα Χρήστο από το σύλλογο αιμοδοτών με αναπληρωτή τον κ. Σταματούλη Ιωάννη ,από τον ίδιο σύλλογο.
 8. Τον δημότη κ. Μητσούλα Δημήτριο με αναπληρώτριά του την δημότισσα κ. Κορδούλη Γεωργία
 9. Την δημότισσα κ. Πατούρα Μαριάννα με αναπληρώτρια την δημότισσα κ. Κουρούμαλη Κων/να.
 10. Την δημότισσα κ. Παύλου Αθανασία με αναπληρώτρια της την δημότισσα κ. Μπαζίνη Βασιλική
 11. Την δημότισσα κ. Σπανογιάννη – Αδάμ Ευαγγελία με αναπληρώτρια την κ. Άννα Ζαχαρή.

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης